tisdag, maj 08, 2007

helg

I helgen var vi på spa på Ronneby brunn.
Finns kanske inte så mycket att säga om det, men vi var där och det var inte ni! :P
Skönt var det iaf, speciellt under lördagen, när vi bubblade pool och ångbastade en massa.

På kvällen på lördag gled vi in till kalmar för att bränna 350 spänn för att komma in på void spring festival. Tänker inte ens skriva nåt mer om det.
Eller joo, jag köpte Entombeds gamla Hollowman EP från 93 hos chris skivor och böcker där! Det var oväntat och jävligt bra!

En annan oväntad sak var Sturm cafe.. Ett gäng pumpade killar i mjukiskläder med diverse gymtryck på som segade loss i riktigt tråkig slösynth. Men trummisen var kul, han såg ut att ha problem med motoriken, koncentrationen för det inte överdrivet avancerade trummandet var enorm.

Annars var det inga direkta överraskningar.

En kille som vid en snabb anblick liknade Danko Jones lite gled omkring och skämde ut sig nåt oerhört vilket var rätt kul. Han såg bla ut att däcka på/mot smisk-korset, i rädda barnens "bås", i mixerbåset vid stora scenen och inne på trancegolvet där han stod och studerade väggen väldigt länge..

I söndags blev det rätt lugnt, några trevliga och några lite mindre trevliga mil på mc med damen innan vi drog igång From dusk till dawn. Igår kollade vi tvåan -Texas bloodmoney, blir det trean ikväll? är ju då frågan.

Igår köpte jag en motorsåg, det kändes rätt manligt faktiskt. Provade den tillochmed på en pinne. Eldriven, men wtf..
Nån mer som märkt att det inte riktigt går att göra en leatherface med en elsåg som har 30cm sladd med en 20metersvinda hängandes i?

Efter att ha läst snajds blogg igår så var jag tvungen att glida in på statcounter och kolla läget på min, var ett tag sen sist.

Lite roligt tycker jag..

Inga kommentarer: